close
مجتمع فنی تهران
آموزش تصویری پخت خورش با سیب زمینی و گوجه

    چت روم مشکین

    کانال تلگرامی سایت ___________________________________________________________________________________________________

تبلیغات

مهره مار

موضوعات
فروشگان سايت
پیوندهای روزانه
تبليغات

کفش دخترانه اسپورت نایک مدل Avocado

کفش,مدل کفش,کفش نایک,کفش دخترانه,کفش دخترانه نایک

قیمت فقـط : 35000 تـومـان پرداخت وجه بعد از تحویل درب منزل شــما

توضیحات بیشتر

ست تاپ و شلوارک طرح ferrari مدل niko


تاپ و شلوار ست مردانه,مدل تاپ و شلوار مردانه,جدیدترین مدل تاپ مردانه,مدل شلوارک مردانه

قیمت فقـط : 28000وجه بعد از تحویل درب منزل شــما توضیحات بیشتر


سفیدکننده و پولیش دندان لوما

سفید کننده دندان,دستگاه سفید کننده دندان,پولیش دندان,سفید کردن دندان


قیمت فقـط :25000پرداخت وجه بعد از تحویل درب منزل شــما
توضیحات بیشتر


درباره : پخت انواع غذا ,
بازدید : 1211 | تاریخ : یکشنبه 27 ارديبهشت 1394 زمان : 12:42 |

آموزش تصویری پخت خورش با سیب زمینی و گوجه

              مجموع :آموزش آشپزي

 

 

پخت غذا,پخت خورش,آموزش خورش سیب زمینی و گوجه,پخت خورش با غوره

خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی,طرز تهیه خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی با غوره,نحوه پخت خورش سیب زمینی و غوره,خورش سیب زمینی و غوره,مواد لازم برای خورش سیب زمینی و غوره,پخت انواع خورش,مواد لازم برای خورشت سیب زمینی,آموزش آشپزی,سایت آشپزی

 

محلی : کرمانشاه
آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 60 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی با غوره تازه برای 4 نفر :

 

 گوشت ماهیچه 400 گرم
 سیب زمینی متوسط 5 عدد
 گوجه فرنگی ریز و یکدست  5-6 عدد
 غوره 1/2 پیمانه
 پیاز متوسط  2 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
 نمک و فلفل، زردچوبه  به میزان لازم


طرز تهیه :
خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی با غوره تازه، غذای مخصوص خطه سرسبز کرمانشاه است.
ابتدا پیاز را ریز خرد کنید.
در قابلمه مورد نظر برای پخت، روغن بریزید و پیاز را تفت بدهید.

1 قاشق چایخوری به آن زردچوبه اضافه کنید.
یک تفت بدهید و یک قاشق از آن را بردارید و کنار بگذارید.

گوشتهای تکه شده را به باقی پیاز اضافه کنید.
کمی تفت بدهید تا آب گوشت تمام شود و رب گوجه را هم اضافه کرده وتفت دهید.

بعد 2 لیوان آب جوش به گوشت اضافه کنید و حرارت را مناسب کرده در قابلمه را بگذارید تا بپزد.
حالا سیب زمینی را خلال کرده و در روغن سرخ کنید.

پخت خورش سیب زمینی و گوجه با غوره,پخت خورش

بعد شعله را کم کرده برای اینکه روغن به بیرون نریزد.
گوجه فرنگی ها را هم درسته سرخ کرده و غوره را هم اضافه کنید وتفت مختصری بدهید.

اگر اول  کار رب گوجه را فراموش کردید که تفت بدید حالا میتوانید گوشت که کاملا پخت نمک آنر اندازه کنید و گوجه و غوره را به گوشت اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بپزد.
( پیاز داغی که نگه داشته بودید حالا اضافه کنید چون در آخر کار وقتی به خورش پباز داغ اضافه میکنید خیلی خورش خوشبو میشود.)


ولی له نشود. بعد موقع کشیدن خورش، سیب زمینی را اضافه کنید و خورش را در ظرف مورد نظر برای سرو بکشید.

این خورش خیلی خوشمزه میشه امیدوارم درست کنید و خوشتان بیاید.

منبع : beryooni.com


آموزش اشپزی,سایت آشپزی,پخت خورش,پخت انواع خورش,پخت خورش سیب زمینی,خورش سیب زمینی,پخت خورش سیب زمینی و گوجه,مواد لازم برای پخت خورش سیب زمینی و گوجه,پخت خورش با غوره,خورش غوره,خورش سیب زمینی و غوره,پخت خورش سیب زمینی و غوره با گوجه,پخت انواع خورش با غوره,سایت آشپزی,آموزش پخت انواع غذا



برچسب ها : آموزش اشپزی , سایت آشپزی , پخت خورش , پخت انواع خورش , پخت خورش سیب زمینی , خورش سیب زمینی , پخت خورش سیب زمینی و گوجه , مواد لازم برای پخت خورش سیب زمینی و گوجه , پخت خورش با غوره , خورش غوره , خورش سیب زمینی و غوره , پخت خورش سیب زمینی و غوره با گوجه , پخت انواع خورش با غوره , آموزش پخت انواع غذا , خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی , طرز تهیه خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی با غوره , نحوه پخت خورش سیب زمینی و غوره , مواد لازم برای خورش سیب زمینی و غوره , مواد لازم برای خورشت سیب زمینی , آموزش آشپزی ,
نویسنده : وحید فرزین | نظرات ()




مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

فروش ویژه ی گل شورتی(گل رز)


تبلیغات

     عینک دوربینی زومیز ست سارافون و دامن شلواری

آمار
      آمار کاربران
       افراد آنلاين افراد آنلاين : 143
      اعضاي آنلاين اعضاي آنلاين : 10
      تعداد کاربران تعداد کاربران: 5745225
مطالب پربازديد جهان
__________________________